🌸 Super Sale! - Kun få tilbage 🎉

Spørgsmål og Svar

Vi er eksperter på permanent hårfjerning! Vi har samlet en række generelle spørgsmål på siden her, kontakt os hvis du har andre spørgsmål til PrettySkin eller IPL Hårfjerning.

PrettySkin Classic - IPL Hårfjerner

Jeg har fundet en lignende hårfjerner, billigere et andet sted?

Der findes et hav af modeller og producenter af IPL hårfjernere, det betyder også at du vil kunne finde lignende til vores. Der kan dog godt være forskel. Det første er både kvaliteten, samt typen af pærer. IPL hårfjernere produceres med glas eller quartz. Ulempen ved glas er at der er sandsynelighed for at den kan gå i stykker under fragten, samt sprænge grundet den høje temperatur ved brug. Alle vores PrettySkin Classic er produceret med quartz pærer, så de ikke kan gå i stykker under transport eller brug.

Derudover er der også følgende fordele:
- Er produktet defekt? Så har vi selvfølgelig 2 års garanti på alle vores produkter, så du kan få penge retur eller byttet.
- Er du ikke tilfreds? Så har vi 90-dages tilfredshedsgaranti, det betyder at du altid kan få pengene retur.

Køber man IPL hårfjerner fra fx. østen, skal man derfor være opmærksom på at kvaliteten kan variere, at man ikke kan få pengene retur hvis produktet ikke virker, samt at man vil blive pålagt import told og moms ved modtagelse.

Har du flere spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at skrive til os på kontakt@prettyskin.dk

Er det farligt?

PrettySkin Classic og IPL teknologien er på ingen måde farlig. IPL(Intensivt Pulserende Lys) har eksisteret i mere end 25 år, og er blevet brugt i professionelle klinikke. Hårfjerneren sender lys ned i dine hårsække, som så får dem til at trække sig sammen.

Lyspulsen forbliver på hudens overflade, og går ikke ind i kroppen. Produktet er designet til kun at varme, og påvirke hårsækkene.

Kliniske studier dokumenterer at det er den sikreste, samt mest effektive metode til permanent hårfjerning.

Hvordan bruger man den?

Der kræves ingen batterier eller opladning. Du skal blot tilslutte PrettySkin Classic til strøm for at begynde behandlingen. Sæt hårfjerneren tæt på det område hvor du vil have fjernet hår, sæt den vinkelret på huden.

Med de 5 niveauer af lyspulsintensitet kan du tilpasse behandlingen, så den passer til dit niveau af hårvækst.

Behandlingstidspunktet kan variere afhængigt af det område på kroppen, der behandles. Et helt ben kan tage op til 15 minutter, og en armhule tager 2 minutter. En helkropsbehandling tager ca. 30 minutter.

Du skal blot bruge hårfjerneren en gang ugentligt indtil alle dine hår er væk.

Hvor effektivt er det?

Allerede efter første behandling vil nogle kunne se en tydelig reduktion af hårvækst. I gennemsnit ser man resultaterne efter 4-8 uger. Vi anbefaler et fortsætte behandlingen, indtil huden er glat og resultatet er opnået.

Virker den på alle hudtyper? 

PrettySkin Classic er velegnet til de fleste hudfarver, dog ikke de mørkeste. Hvorfor? Stofferne i vores krop absorberer lys ved forskellige bølgelængder. Det mørke pigment i hår og hud kaldes melanin. Den kraftige lyspuls fra hårfjerneren er målrettet mod melanin i dit hår for at bremse og reducere hårvækst på krop og ansigt. Se oversigten over hvilke hudtyper produktet virker på.

Hudtyper

"Den naturlige mørke hudfarve skyldes pigmenterne eumelanin. Ved mørk hudfarve kan man ikke behandles med IPL. Det skyldes at lysstrålerne ud over at brænde farven i hårene også vil brænde farven i huden. Dels gør det ondt, dels kan det give brandsår og ar svarende til de behandlede områder. Det er derfor vigtigt at der altid laves en test før hver behandling påbegyndes. På den måde sikrer man sig, at behandlingen tåles."

- Netdoktor

Hvilke områder kan behandles?

Du kan bruge PrettySkin Classic på en hvilken som helst del på kroppen, inklusiv underliv og ansigtet (bare sørg for ikke at komme for tæt på dine øjne).

Hvor lang tid tager det, før jeg begynder at se resultater?

De fleste begynder at kunne se resultater efter 4 uger. Dog kan resultaterne kan variere fra person til person.

Hvor ofte skal jeg bruge den?

Vi anbefaler at bruge din PrettySkin Classic en gang om ugen i de første 8 uger. Efter denne periode anbefaler vi at bruge din hårfjerner en gang om ugen i 2 måneder, eller indtil du er tilfreds. Hvis du gerne slippe for hår permanent, anbefaler vi at du bruger din PrettySkin Classic en gang hver 2. til 3. uge eller efter behov.

Er det sikkert at bruge under graviditet eller amning?

Selvom der ikke findes bevis for, at IPL hårfjerningsprodukter har negative effekter på gravide eller ammende kvinder, kan vi stadig ikke anbefale at bruge vores hårfjerner, hvis du er gravid eller ammer. For en sikkerheds skyld.

Er det sikkert at bruge over tatoveringer?

Nej, vi anbefaler ikke at bruge hårfjerneren over tatoveringer, da det i visse tilfælde kan afblege dem.

Skal jeg have briller på?

Nej. Det behøves ikke, men vi anbefaler at du lukker øjnene eller kigger væk, mens du benytter dig af produktet.

Kan jeg bruge den hvis jeg lider af epilepsi?

Vi anbefaler det ikke, da det kraftige lys kan forudsage et anfald.

Kan jeg bruge den hvis jeg er solbrændt?

Vi anbefaler at du som minimum venter 2 uger, fra du er blevet solbrændt. Dette skyldes, at din hud hud er mere følsom efter en forbrænding.

Hvor gammel skal man være for at bruge den?

Vi anbefaler at man som min. er 18 år.

Kan det bruges af mænd?

Ja. Mænd kan også benytte sig af produktet!  

Skal jeg barberer mig før jeg bruger den?

Ja, vi anbefaler at barbere i området, hvor du ønsker at bruge din PrettySkin Classic.

Er det sikkert at bruge over fregner?

Du skal ikke bruge den over meget mørke fregner, lette fregner er okay.

Kan jeg bruge den før eller efter spraytan?

Hvis du har været i solarie, eller spraytan, anbefaler vi at vente som minimum 2 uger.

Kan jeg bruge den på følsom hud?

Ja, hårfjerneren kan godt bruges på følsom hud. Vi anbefaler dog at man tester på et lille område, før man laver en fuld behandling.

Hvor lang tid holder den?

Produktet kan holde i mere end 12 år, da den kan lave 600.00 lysimpulser.

Virker den på alle hårtyper?

Vores PrettySkin Classic IPL Hårfjerner fungerer ved at sende lys in hårporen, og afbrænde håret. Helt specifikt, så afbrænder den melaninen i håret. Melanin er det mørke hår pigment. Har man derfor helt platin blond hår, kan produktet have svært ved at fjerne hårene. Er der et strejf af mørk farve, kan den godt bruges.

Selv om man har mørk hår, er der enkelte hvor produktet ikke virker. Dette kan bl.a. skyldes kraftig hårvækst. Virker produktet ikke for dig, kan du blot benytte dig af vores 90-dages tilfredshedsgaranti.

Levering og Køb

Returnering

Du har 14 dages fuld returret, hvis du ikke er tilfreds med produktet. Det er kundens ansvar at få afsendt og leveret produktet. Produktet skal stå i samme stand som ved levering for få hele beløbet retur.

Returpakker skal sendes til følgende adresse med omdeling (pakker til pakkeshop vil ikke blive afhentet):

PrettySkin.dk (Att: Gofast)
Marielundvej 46B, 2.TV.
2730 Herlev
Danmark

Leveringstid

Vores normale leveringstid fra bestilling til levering er 1-2 hverdage (man-fre). Når din bestilling er behandlet og forlader vores lager, modtager du en e-mail med en forsendelsesbekræftelse.
I den e-mail er der også et link til et trackingnummer, så du kan følge pakken online hos PostNord. Du kan tracke din pakke senest 48 timer efter pakken har forladt lageret. Hvis pakken ikke er nået frem senest 7 dage efter forsendelsesbekræftelsen, anbefaler vi, at du tager direkte kontakt til vores kundeservice.

Kan jeg købe nu og betale senere?

Ja. Du kan betale med ViaBill på siden, så du kan afdrage over flere måneder.