🌸 BLACK WEEK slutter om 🎉

Handelsbetingelser på PrettySkin.dk

Handelsbetingelserne er senest rettet den 25. Januar 2021.

PrettySkin.dk er drevet af: 

Pedersen International ApS
CVR: 38590685

Marielundvej 46B, 2.TV.
2730 Herlev

Email: kontakt@prettyskin.dk

 

Bestilling af din vare

Når du bestiller en vare, vil du indenfor få minutter modtage en bekræftelse pr. mail. (husk at tjekke spamfilter)

Annullering af din vare

Du kan altid annullere din vare, så længe den ikke er afsendt.

Priser

Alle priser angives i DKK og er inkl. 25% moms.

Betaling

PrettySkin.dk tager imod betalingskort, mobilepay og Viabill på siden, der kan laves andre aftaler ved at kontakte kundeservice. Alt betaling på siden er sikret og krypteret. Betalingen vil først blive hævet fra din konto, når din ordre er afsendt. Vi tager ikke kortgebyrer. 

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. Læs mere her: www.viabill.com/kredit

Fragt/Levering

Der er altid gratis levering til pakkeshop. Ellers gælder følgene fragtpriser:
Levering til arbejdsplads: 29 kr.
Levering til privat adresse: 39 kr.

Levering kan tage op til 7 dage, og varen bliver afsendt af PostNord. For ekspress ordre beder vi dig tage direkte kontakt til os.

Fortrydelsesret 

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kontakt@prettyskin.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Returnering 

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. 

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet 

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

PrettySkin.dk (Att: Gofast)
CVR: 38590685

Marielundvej 46B, 2.TV.
2730 Herlev

Email: kontakt@prettyskin.dk

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler hos os som forbruger, har du 2 års reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Alle reklamationer skal anmeldes til os via e-mail til kontakt@prettyskin.dk

For at minimere risikoen for misforståelser, modtager og vurdere vi ikke reklamationssager telefonisk. Vi vurderer i første omgang, via fremsendte billeder og/eller videoer, at varen skal returneres til os, betyder det, at vi har brug for at inspicere produktet på værksted. Det er IKKE ensbetydende med at reklamationen er berettiget. Når en vare skal sendes til os som en reklamation, skal det forgå via vores reklamationsformular, som vi fremsender i de enkelte sager. Det er vigtigt at reklamationsformularen udfyldes grundigt, og altid med ordrenummer samt beskrivelse af problemet. Vi modtager ikke pakker sendt til os, uden vores samtykke, og som ikke er sendt gennem vores returlink, medmindre andet er aftalt skriftligt.

Ændringer af betingelser

Prettyskin.dk kan til enhver tid ændre vores handelsbetingelser. Du vil som kunde blive underrettet om dette, hvis det har indflydelse for din handel hos os.

Cookies

Vi bruger cookies af det simple formål, at gøre det til en bedre oplevelse når du bruger vores side. De er helt og aldeles ufarlige.

Persondatapolitik  

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  

Personoplysningerne registreres hos Pedersen International ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  

Den dataansvarlige for PrettySkin.dk er Pedersen International ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kontakt@prettyskin.dk

Klageadgang 

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kontakt@prettyskin.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: 

Center for Klageløsning 

Nævnenes Hus 

Toldboden 2 

8800 Viborg 

naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

PrettySkin.dk (Att: Gofast)

CVR: 38590685

Marielundvej 46B, 2.TV.
2730 Herlev

E-mail: kontakt@prettyskin.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

________________________________________________________________

 

Bestilt den: ____________________     Modtaget den: ____________________

 

Forbrugerens navn: _______________________________________________

Forbrugerens adresse:  ____________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: ____________________________     Dato:   _______

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)